”När livet vänder” – en konsert om att lämna allt och börja om

Konsert med Credo Gospel och gäst 18/11

Mer än 60 miljoner människor är på flykt i världen. Det kommer vi uppmärksamma under en konsert i Centrumkyrkan 18/11. Den här kvällen kommer ni få lära känna Morteza som är 16 år och som ensam lämnade sitt hemland Afghanistan för två år sedan. Han hade inte gått i skolan innan han kom till Sverige, men i våras gick han ut nian med bra betyg.

Konserten är uppbyggd så att fakta, statistik och bilder vävs ihop med gospellåtar, reflektioner och en ung människas dramatiska berättelse om flykten från hemlandet till det nya, okända landet Sverige. ”När livet vänder” är en kväll av sång och musik men också starka berättelser och reflektioner. Vem blir man när man lämnat allt? Hur börjar man om?

Credo Gospel (tidigare Credokören) består idag av 15 rutinerade sångare och kompmusiker. Vi älskar gospelmusiken; både tonerna, svänget och det fantastiska budskapet. Varannan vecka repar vi i Centrumkyrkan. Läs mer om Credo Gospel.

Konserten är ett samarrangemang mellan Credo Gospel och Centrumkyrkan.